Mai este destul de puțin și sezonul estival va începe în forță. Prin urmare, nu este chiar atât de greșit să te gândești din timp la zilele pe care le vei petrece la plajă, în concediu sau pur și simplu într-un week-end relaxant. Costumele de baie se află pe lista ta de priorități, dar încă nu știi spre care să îți îndrepți momenta atenția. Mai ales că, la ora actuală, există o mulțime de modele de costume de baie disponibile pe piață, fiecare potrivit pentru stilurile și preferințele individuale. Am pregătit și noi pentru tine câteva exemple de modele populare de costume de baie drept sursă de inspirație.

Bikini

Toată lumea știe de acest nume, și cel mai probabil este ocupantul primului loc în clasamentul preferințelor celor mai multe urmașe ale Evei. Este cel mai popular model de costum de baie și se compune dintr-un sutien și o chiloții cu talie joasă sau cu talie înaltă. Există multe variante de bikini, cum ar fi bikini triunghiulari, bikini cu bretele, bikini cu franjuri sau cu volane, încât este imposibil să nu găsești ceva care să fie pe placul tău și care să îți pună în valoare silueta.

Costume de baie tip bustieră

Cu siguranță și acestea sunt printre cele preferate, deoarece sunt costume de baie cu un top cu umerii goi sau cu bretele groase și oferă un stil mai elegant și sofisticat.

Monokini

De această dată ne referim la acel model de costum de baie care acoperă partea de jos și partea de sus, dar lasă o zonă centrală descoperită. Este o opțiune mai îndrăzneață și poate avea decupaje în diverse forme, ceea ce le oferă un plus de popularitate.

Costume de baie cu talie înaltă

Dacă talia ta nu este chiar una perfectă, nu înseamnă că trebuie să renunți să te mai relaxezi la plajă, pe motiv că îți este rușine să te prezinți așa în public. Aceste modele sunt cele potrivite pentru tine deoarece în acest caz vorbim despre costume de baie cu chiloți cu talie înaltă, care oferă o acoperire mai mare și sunt potrivite pentru persoanele care doresc să-și acopere mai mult din zona mijlocului. Deja zâmbești, nu-i așa?

Costum de baie cu decupaje

Au un aspect peste care nu poți trece cu indiferență și reușesc să se facă remarcate de fiecare dată. Acest tip de costum de baie are decupaje în diverse forme, cum ar fi decupaje laterale, decupaje frontale sau decupaje în zona taliei.

Costume de baie cu franjuri sau volane

Pentru acele reprezentante ale sexului frumos care nu vor niciodată să fie caracterizate ca fiind banale, aceste modele de costume de baie sunt prevăzute cu detalii decorative, cum ar fi franjuri sau volane, care adaugă o notă de stil și eleganță.

Costume de baie sport

Acestea sunt costume de baie cu croială simplă, cu un design confortabil, perfecte pentru activități sportive în apă, cum ar fi înotul.

Tankini

De această dată avem în vedere un costum de baie care combină topul tip maieu cu chiloții de baie. Acest model oferă o acoperire mai mare decât bikini-ul, dar lăsând totuși o libertate de mișcare mai mare decât un costum de baie cu întregul corp acoperit.

Costume de baie cu umerii goi

Un model ceva mai îndrăzneț, deoarece sunt costume de baie care au un top care acoperă zona pieptului, dar lasă umerii goi. Pot avea sau nu bretele subțiri, dar oferă un stil mai sofisticat și atrăgător.

Costume de baie cu imprimeuri

Din nou o alegere foarte populară, și acum vorbim despre costume de baie cu diverse imprimeuri și culori vibrante, care oferă un stil vesel și plin de viață. Poți opta între imprimeuri florale, geometrice, animale sau diverse alte modele, în funcție de preferințe.

Costume de baie cu șnururi

Sunt modele prevăzute cu șnururi decorative, care pot fi legate în diferite moduri. Pot fi prezente pe chiloți sau pe partea de sus a topului, și oferă un stil atrăgător și interesant.

Costume de baie cu decorațiuni

Pe aceste modele vei regăsi mărgele, paiete, șiraguri sau alte detalii decorative. Acestea oferă un stil mai elegant și sunt perfecte pentru momentele speciale, nu neapărat pentru o zi obișnuită la plajă.

Acestea sunt doar câteva exemple de modele de costume de baie care sunt printre cele mai populare, dar lista poate continua cu multe alte modele și stiluri, în funcție de preferințele fiecărei persoane.

Categories: Uncategorized

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *